Wednesday, April 20, 2011

keadaan yang tegang...menegangkan kepala otak...

Asalamualaikum...
kelakar je tajuk entri ni kan..ye!seriously,faidz betul tengah tense dengan keadaan faidz skrng ni..makin lama duduk rumah,makin tegang kepala otak...apa yang faidz buat,semuanya jadi x kena..,agak buntu la jgak sekarang ni...faidz cuma mampu berdoa...agar urusan faidz dipermudahkan...
tapi apayang paling menghampakan,keadaan sekeliling faidz...sekarang ni mcm2 dah berubah...semuanya dah x jadi mcm biasa..kenapa semuanya jadi mcm ni ye?..faidz mmg dah tak faham sekarang ni..kalau ada apa2 salah ke masalah ke..bncg la...tapi entah...makin pelik...
yup..faidz sgt tertekan sekarang,....hope sgt benda ni akan selesai satu masa nnti...



faidznoor.

3 comments:

  1. focus bro focus!
    gambar kuantan mane?? hihi...
    bro,ms ni la nk berehat, nk enjoy puas2,xpe,rilex je kt umah tu, at one time nt, adek msti akan rindu masa2 kt umah wit mama ayah...times moving bro...ingat tu..

    ReplyDelete
  2. gmbar kuantan belum lagi bro..
    xda la..kdng mama n ayah nyang bising2 tu yng adek cm...huhuuu...da la mcm2 jadi skng ni..huhu...tough sungguh..

    ReplyDelete
  3. ayah mama bising psl ape bro?

    ReplyDelete